Standardside

Sensommertur til Læsø

16. September

Sensommertur til Læsø 

Bus, færge, frokost m. 1 øl eller vand, kaffe og aftensmad.

Guidet tur på det dejlige Læsø.

Afgang fra Garvergade kl. 9.30 – Bouet kl. 9.45

Tilmelding fra den 23 august til 2 september – kun medlemmer

550 kr. skal betales ved tilmelding.

Flemming Både

30. September kl. 19.00

Flemming Både.

Flemming Både er professionel musiker, troubadour og foredragsholder

Han vil underholde med et musikalsk foredrag, hvor han vil synge og spille nogle af de bedste temaer Bent Fabricius har lavet.

Bent Fabricius-Bjerre Er far til masser af filmtemaer, kendingsmelodier og 100-vis af sange. Han var en dygtig musiker med en lang karriere på over 80 år. Seriøst arbejdende, flittig og med en evig nysgerrighed agerede han usnobbet og let i mange genrer og færdedes lige jordnært bland helt unge kollegaer og kongehuset. I skal selvfølgelig synge nogle af hans sange og høre Alley Cat, Olsen Banden og Matador.

70/100 kr.

 

Mød verden med et smil

14. oktober kl. 19.00

 ”Mød verden med et smil”

 Foredrag med Jesper Grønkjær. Han har en særlig evne til at få folk til at åbne sig op. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør, og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor! 

I 25 år har han rejst verden rundt og samlet personlige beretninger. Han har besøgt indianere, munke, kannibaler, gangstere og beduiner. Han er nu optaget i ”Eventyrernes Klub” blandt nogle af de mest legendariske globetrotter.

Han har mødtes med narkomaner, præster, politikere, kræftpatienter og mange andre.Jesper balancerer skarpt mellem humor og seriøsitet i sit møde med fremmede mennesker. Det bliver hver gang til hjertevarme samtaler, som han efterfølgende videregiver i sine bøger, foredrag og tv-dokumentarer. Jesper Grønkjær er forfatter, foredragsholder og samfundsdebattør på TV2-Østjylland. Men han er også tryllekunstner og eventyrer. 

Pris 80/110 kr.

 

 

Fra Frøken Nitouche til foredragsholde

28. oktober kl. 19.00 

"Fra Frøken Nitouche til Foredragsholder" 

Skuespiller Lone Hertz fortæller om sit liv og sin skuespillerkarriere i foredraget "Fra frk. Nitouche til foredragsholder". Lone Hertz er en folkekær skuespiller, kendt især for rollen som frk. Nitouche og den smukke frk. Klärchen i Sommer i Tyrol. Efter en lang periode med masser af teater har Lone Hertz travlt med at holde foredrag og oplæsninger rundt i landet. 

I det improviserede foredrag "Fra frk. Nitouche til foredragsholder" er man som publikum med til at bestemme, hvad Lone Hertz skal fortælle om. I det underholdende foredrag giver Lone Hertz tilhørerne alle højdepunkterne fra sin skuespillerkarriere og livet bag lærredet. Som teaterleder, sceneinstruktør, teaterskolerektor har hun været vidt omkring i teaterbranchen, ligesom hendes biografi indeholder utallige film, bøger. 

Pris 180/210 kr.

 

"Mælkebøttepigen"

11. november kl. 19.00

"Mælkebøttepigen"

Tina Campbell har taget et stort spring. Hun udgav bogen "Mælkebøttebarn i blomst", der handler om hendes barndom med vold og omsorgssvigt Bogen er en fortælling om en opvækst i en dysfunktionel familie præget af vold og druk, skrevet af Tina Campbell fra Vodskov.

Den er godkendt som fagrelevant materiale i undervisningen af socialrådgivere og socialpædagoger. Jeg er så glad for, at bogen kan bruges af fagpersoner, siger Tina Campbell, forfatteren bag den selvbiografiske fortælling. Bogen efterspørges og det gør Tina Campbell også som foredragsholder. Det betyder, at hun har sagt jobbet op, som karriere-vejleder på Aalborg Universitet og bruger nu al sin tid på, at fortælle om sine erfaringer. 

Jeg ville ønske, at der havde været nogle fagpersoner, som havde været mere opmærksomme på signaler i mit barndomshjem, og havde grebet ind. Det skete ikke, og hun lægger ikke skjul på, at det har krævet stædighed og insisteren, at nå frem til et værdigt liv.

Hun er i dag gift, har to børn, -det har krævet mod, at skrive bogen. Jeg har forsøgt, at holde min barndom hemmelig. Jeg skammede mig over den, og skulle blive 42 år før jeg turde stå frem og fortælle om den, slutter hun.

80/110

 

Juletur til Galleri Kvisten

25. november 

Juletur til Galleri Kvisten. 

Årets Juletur går til Galleri Kvisten i Aars.

Hos Galleri Kvisten og BlomsterOasen finder du brugskunst og gaveartikler for enhver smag. Hver årstid har sit eget sortiment. Uanset hvilken årstid du kommer, har vi altid et stort udvalg. Og mon ikke at det er fuldstændigt fyldt op med Julepynt i alle afskygninger, endvidere vil der blive mulighed for at købe ind, både af Julepynt og andre spændende brugskunst.

Foreningen giver kaffe, boller og lagkage. 

Afgang fra Garvergade kl. 13.00 - Bouet kl. 13.15

Tilmelding senest den 11. november.

Kun medlemmer.

70 kr. Skal betales ved tilmelding.

Stemningsfuld musik - og Adventsgudstjeneste

30. november KL. 19.00

Stemningsfuld Musik – og Adventsgudstjeneste

I Nørresundby Kirke. 

Troubadouren Flemming Både spiller og synger Julens sange og salmer.

Desuden prædiker sognepræst Karin Kristensen.

Alle er velkomne. 

Efterfølgende kaffe i Kirkens Hus 20 kr.

 

Julefrokost på restaurant Havkatten i Hals

4. december kl. 12

Julefrokost på Restaurant Havkatten i Hals.

Vi skal have en dejlig buffet og dertil får vi 1 øl eller vand og kaffe.

Foreningen betaler bus.

Afgang fra Garvergade kl. 11.00 - Bouet kl. 11.15

Tilmelding senest den 19. november – kun medlemmer.

 

250 kr. Skal betales ved tilmelding